Galatasaraylı siyasetçi Ateş Ünal Erzen 78 yaşında hayatını kaybetti

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Galatasaraylı siyasetçi Ateş Ünal Erzen 78 yaşında hayatını kaybetti

SPOR Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Bakırköy eski belediye başkanı ve Galatasaray eski yöneticisi Ateş Ünal Erzen hayatını kaybetti. Sarı-Kırmızılılar'dan yapılan açıklamada, "3788 sicil numaralı Divan Kurulu Üyemiz, değerli siyasetçi Hilmi Ateş Ünal Erzen’in vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız" dendi.

Galatasaray Kulübünün eski yönetim kurulu üyesi Hilmi Ateş Ünal Erzen hayatını kaybetti.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, aynı zamanda Galatasaray Divan Kurulu Üyesi de olan Ateş Ünal Erzen için başsağlığı mesajı yayımlandı.

Galatasaray Kulübünde 1994-2000 yılları arasında yöneticilik yapan Erzen, ayrıca Galatasaray Sportif A.Ş.'de yönetim kurulu üyeliği, Galatasaray Pazarlama A.Ş.'de genel müdürlük ve Galatasaray Eğitim Vakfı'nda da başkan yardımcılığı görevlerini üstlenmişti.

ATEŞ ÜNAL ERZEN KİMDİR?

Galatasaray Lisesi’nden mezun olduktan sonra İsviçre Neuchatel Üniversitesi’nde Hukuk ve Ekonomik Bilimler Fakültesi’ni bitiren Hilmi Ateş Ünal Erzen, 1994 ve 2000 yılları arasında kulübümüze Yönetim Kurulu Üyesi sıfatıyla hizmette bulundu. Aynı zamanda Galatasaray Sportif A.Ş.’de Yönetim Kurulu Üyeliği, Galatasaray Pazarlama A.Ş.’de Genel Müdürlük ve Galatasaray Eğitim Vakfı’nda Başkan Yardımcılığı görevlerini üstlendi. 

Türk iş ve siyaset hayatının değerli siması Hilmi Ateş Ünal Erzen, 2004 ve 2014 yılları arasında Bakırköy Belediye Başkanlığı yaptı.

Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve camiamıza başsağlığı dileriz.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...