Galatasaraylı Sacha Boey'e Dünya Kupası şoku: Fransa'dan davet gelmedi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Galatasaraylı Sacha Boey'e Dünya Kupası şoku: Fransa'dan davet gelmedi

SPOR Haberleri

Geçen sezondan çok farklı bir performans sergileyen Galatasaray'ın sağ beki Sacha Boey'e kötü haber geldi. Kamerun Milli Takımı'nın teklifini geri çeviren Boey, Fransa'nın Dünya Kupası kadrosuna davet edilmedi.

Katar'da düzenlenecek 2022 FIFA Dünya Kupası'na katılacak Fransa Milli Futbol Takımı'nın kadrosu açıklandı.  Teknik direktör Didier Deschamps Benzema, Giroud, Griezmann, Mbappe, Varane gibi yıldızlarını kadroya çağırdı. Fransa son olarak oynanan 2018 Dünya Kupası'nın şampiyonu olmuştu.

KADROYA ALINMADI

Mukiele, Gusto, Soppy ve Pavard gibi yıldızlarla forma savaşı içine giren Galatasaraylı Sacha Boey, Fransa Milli Takımı kadrosunda kendisine yer bulamadı.

PAVARD TERCİH EDİLDİ

Deschamps, Bayern Münih'te forma giyen Benjamin Pavard'ı tercih etti. Kamerun Milli Takımı'nın teklifini, Fransa Milli Takımı'nı beklediğini ifade ederek reddeden Boey bu sezon ligde 11 maçta görev aldı. Bir kez asist yapan yıldız oyuncu, takım arkadaşlarına 10 kez şut pası verdi. 15 kez başarılı dripling yapan Boey, 77 kez top kazanmayı başardı. Sahada kaldığı süre boyunca 14 kez isabetli orta yapmayı başaran Boey, savunmada 89, hücumda ise 44 bire bir mücadeleden galip çıktı.

FRANSA'NIN DÜNYA KUPASI KADROSU

Kaleci: Areola, Lloris, Mandanda;  

Defans: L. Hernandez, Theo Hernandez, Kimpembe, Koundé. Konaté, Pavard, Saliba, Upamecano, Varane;  

Orta Saha: Camavinga, Fofana, Guendouzi, Rabiot, Tchouaméni, Veretout;  

Forvet: Benzema, Coman, Dembélé, Giroud, Griezmann, Mbappé, Nkunku

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...