Galatasaraylı Pandev'den derbi yorumu!

Galatasaraylı Pandev'den derbi yorumu!

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın Makedon yıldızı, derbide kıyasıya bir mücadele beklediğini ifade ederken bu sezonki hedeflerine de değindi.

Galatasaray'ın yaz ayı transferlerinden olan nbsp;Pandev, İtalyan basınına açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe ile kıyasıya bir mücadele beklediklerini söyleyen Makedon futbolcu, şampiyonluğu hedeflediğini ve 4. yıldızı kulübe armağan etmek istediklerini söyledi.
İşte Pandev'in sözleri:
"HEDEFİM ŞAMPİYONLUK"
"Gollü bir karşılaşma bekliyorum. Umarım en iyi oynayan takım kazanır. Sahada birçok kaliteli oyuncu olacak bu yüzden çok iyi bir mücadele bekliyorum."
"Benitez ile hiçbir problemim olmadı. Onun yönetiminde çok oynadım ve neler yapabileceğimi iyi biliyor. Ondan sonra Galatasaray fırsatı geldi ve hiç düşünmeden kabul ettim; çünkü farklı bir mecrada futbol kariyerimi sürdürmek istiyordum.
"Prandelli ile iyi anlaşıyorum. Saha içinde ve dışında sürekli konuşuyoruz. Farklı bir ülkeye gitmemden dolayı adaptasyon süreci ve fiziksel sorunlarım vardı. Prandelli bu konularda bana yardımcı oldu. Kişisel olarak hedefim şampiyonluğu kazanmak. Burada en önemli şey bu. Galatasaray'a dördüncü yıldızı vermek çok istediğim bir şey.
"MOURINHO DÖNEMİ UNUTULMAZ"
"Napoli ve Inter kötü maçlar çıkardılar ve inanıyorum ki geri dönüş yapacaklar. Mazzarri ile taraftarlar arasında neden bir uyuşmazlık olduğunu anlayamıyorum. Belki taraftarlar daha fazlasını bekliyorlar, örneğin şampiyonluk gibi. Bence Mazzarri çok iyi bir teknik adam ve takımını çok iyi tanıyor. Bu yüzden onu Inter'i zirveye taşımasını bekliyorum. Mourinho'nun olduğu dönem benim için inanılmazdı ve kariyerimin en iyi dönemiydi."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...