Galatasaraylı futbolculardan derbi yorumu

Galatasaraylı futbolculardan derbi yorumu

SPOR Haberleri

Galatasaraylı futbolcular cumartesi günü oynayacakları Fenerbahçe derbisi için kulüp televizyonuna çarpıcı açıklamalar yaptı.

İşte futbolcuların o iddialı sözleri: Umut: Fener'e gol atmak bir başka güzel - "Çok zor bir maç olacak çünkü Türkiye'nin en büyük derbisi oynanacak. Ben öncelikle fair-play içinde geçmesini istiyorum çünkü bu dönemde buna çok ihtiyacımız var. İnşallah kazanan taraf da biz oluruz. Fenerbahçe'ye atılacak gol daha da anlamlı oluyor. Önemli olan maçı takım halinde kazanmamız. Bana da gol nasip olursa çok mutlu olurum..."

Melo: Taraftarımız itici gücümüz

"Tribünler sadece Fenerbahçe derbisinde değil, her maçta dolmalı. Taraftarımız bize destek verdiği sürece kendimizi daha güçlü hissediyoruz, sahada bir kişi fazla oluyoruz. F.Bahçe derbileriyle ilgili unutamadığım iki şey var. Biri Kadıköy'de yaşadığımız şampiyonluk, ikincisi de Fenerbahçe'ye karşı attığım gol. Yine kazanmak istiyoruz"

Hamit Altıntop: Ligin en iyileri sahada olacak
"İnşallah 3 puan kazanarak, son maçlardaki istikrarı devam ettirmek istiyoruz. Seçilmiş futbolcular, yani 'ligimizin en iyileri' dediğimiz futbolcular sahada olacak. Galatasaray takım halinde oynadığında, birlik ve beraberliği sağladığında inanılmaz bir ruh ortaya çıkıyor. Bunu elde edersek, inşallah bu maçı kazanacağız. Centilmence bir maç olsun..." nbsp;

Olcan Adın: Maçın öneminin bilincindeyiz
"Bütün hedefimiz en iyi şekilde hazırlanıp, 3 puanı almak. Bu maçın önemini herkes biliyor. Dünya derbisi. Bütün ülkenin gözü bu maçta olacak. Biz aramızda sohbetler yapıyoruz. Maçın ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz. Taraftarlarımızla beraber inşallah çok güzel bir sonuç alacağız. İlk derbi maçım olacak. Sabırsızlıkla bekliyorum..." nbsp;

Tarık Çamdal: Derbiyi sabırsızlıkla bekliyorum

"Derbi büyük bir öneme sahip. Bu maçı kazanmak istiyoruz. Kalitemizin farkındayız. Karşılaşmada iyi bir performans göstermeye çalışacağız. Benim de ilk derbim olacak. Bir an önce sahaya çıkmak istiyorum. Taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz..."


Sarı-kırmızılı kramponlardan en dikkat çeken sözü Hamit Altıntop kullandı: Takım halinde oynadığımızda inanılmaz bir ruh yakalıyoruz; bu ruhla F.Bahçe'yi yeneceğiz"

Chedjou: İstanbul'un kralı belli olacak

"Düşman kardeşlerin maçı olarak nitelendirebiliriz bu karşılaşmayı. Şunu söyleyebilirim ki bu maçtan sonra İstanbul'un kralının kim olduğu belli olacak. O yüzden çok özel bir maç. Böyle bir tecrübeyi yaşamak benim için inanılmaz bir duygu. Hayatımda böyle bir şey görmedim. Bu maçlar inanılmaz bir atmosfere sahip..."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...