Galatasaraylı Felipe Melo'dan ağır ifadeler

Galatasaraylı Felipe Melo'dan ağır ifadeler

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın Brezilyalı oyuncusu Felipe Melo, kendisi hakkında açıklamalarda bulunan Brezilyalı bir gazeteci hakkında çok ağır ifadeler kullandı.

Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Felipe Melo, ülkesinden gazeteci Renato Mauricio Prado ile basın ve sosyal medya üzerinden kavga etmeye devam ediyor. Gazeteci ve Fox Sports yorumcusu Prado, geçtiğimiz ay içerisinde Felipe Melo'yu "idiot, serseri ve azmış" olarak nitelendirdi. Felipe Melo ise, Renato Mauricio Prado beni avlamaya çalışıyor. Saldırıyor, lakaplar takıyor, suçluyor, suç işliyor, saygısızlık yapıyor, yalanlar söylüyor." dedi. Brezilyalı yıldız Melo konuşmasında; " nbsp;Bugün buradan bana iftira atanlara ve bu aptala son kez cevap veriyorum. nbsp;Flamengo beni aradı evet, Beni geri dönmeye davet ettiler ve ben bu teklifi para yüksek değil diye reddetmedim. Ben gururlu bir Flamengo taraftarıyım. Flamengo'nun teklifi bana geldiğinde, Galatasaray çok önceden teklifini iletmişti ve maaşımı da yükseltmişti." diyerek açıkladı. Bu arada Brazilya basını, Felipe Melo'nun Renato Mauricio Prado hakkında manevi tazminat davası açtığını duyurdu. (sporx) nbsp;
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...