Galatasaray'lı Amrabat'tan transfer sözleri

Galatasaray'lı Amrabat'tan transfer sözleri

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın Faslı oyuncusu Nordin Amrabat, takımın kampında transfer dedikoduları ile ilgili konuştu

Galatasaray'ın Faslı oyuncusu Nordin Amrabat, takımın Birmingham'daki kampında gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Takımdan ayrılacağı dedikodularına cevap veren genç oyuncu, "Tatile çıkmadan önce, hocamla bir konuşmamız oldu. Beni takımda isteyip, istemediğini sordum kendisine. Benimle devam etmek istediğini söyledi. Benim de bundan farklı bir düşüncem olamaz. Ben Galatasaray'ın oyuncusuyum, Galatasaray'da kariyerime devam etmek istiyorum" ifadelerini kullandı. nbsp;Kayserispor'daki performansını Galatasaray'a neden yansıtamadığı yönündeki bir soruya cevap veren Faslı krampon, "Daha önce oynadığım takımlar, sistemler buradan farklılık gösteriyor. 4-3-3 gibi oynuyordum. Burada ise çift forvet oynuyoruz. Yeteneklerimi gösterecek çok fazla alan bulmama zorlaşıyor. Şampiyonlar Ligi'ne baktığız zaman performansımın daha iyi olduğu görülüyor. Schalke, Real Madrid maçında daha iyi oynadığımı düşünüyorum. Ama sonuçta Türkiye Ligi'ndeki performansımı da arttırarak daha iyi şeyler yapmak istiyorum." dedi.ü
"HER GEÇEN GÜN DAHA İYİ..."
4-4-2'ye adaptasyonu ile ilgili konuşan Amrabat, "Yeni bir sistem benim için. Daha fazla kalabalık, 2 forvet var. Son maçlarda daha iyi performans gösterdiğimi düşünüyorum. her geçen gün daha fazla adapte olacağım." diyerek sözlerini noktaladı.
(Sporx)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...