Galatasaraylı taraftarların 'dayı' lakabını taktığı Kerem Demirbay İstanbul'a geldi! "Zor bir 1,5 ay geçirdik ama savaştık"

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Galatasaraylı taraftarların 'dayı' lakabını taktığı Kerem Demirbay İstanbul'a geldi! "Zor bir 1,5 ay geçirdik ama savaştık"

SPOR Haberleri

Son dakika haberleri... Galatasaray'ın dün gece İstanbul'a getirdiği yeni transferi Kerem Demirbay, ilk görüşlerini aktardı. İstanbul'da olduğu için mutlu olduğunu dile getiren 30 yaşındaki oyuncu, "Zor bir 1,5 ay geçirdik ama savaştık. Sonuçta çok şükür buradayım." ifadelerini kullandı" dedi.

Galatasaray'ın yeni transferi Kerem Demirbay, İstanbul'a geldi.

Almanya Bundesliga takımlarından Bayer Leverkusen'de forma giyen Türk asıllı orta saha oyuncusu, Düsseldorf'tan kalkan tarifeli uçakla İstanbul'a geldi. Kerem'e eşi, menajeri Ersin Akan ve Galatasaray Kulübü yetkilileri eşlik etti.

Havalimanında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan 30 yaşındaki futbolcu, "Çocukluğumdan beri hayal ettiğim şey nasip oldu. Burada olduğum için çok mutluyum." dedi.

Sarı-kırmızılı taraftarlara mesaj veren Kerem, "Bu zamana kadar yaptıklarına devam etsinler. Almanya'da çok uzun futbol oynadım ama atmosfer buradaki gibi değildi. Burada olduğum için çok mutluyum. Hazırım ve onlara selamlarımı iletiyorum." diye konuştu.

Galatasaraylı taraftarların 'dayı' lakabını taktığı Kerem Demirbay İstanbul'a geldi!

KEREM DEMİRBAY: ÇOK ŞÜKÜR BURADAYIM

Transferinin zor olduğuna değinen Kerem Demirbay, "Zor bir 1,5 ay geçirdik ama savaştık. Sonuçta çok şükür buradayım." ifadelerini kullandı.

Kerem, birçok kulüpten teklif gelmesine rağmen Galatasaray'a gelmeyi çok istediğini anlatarak, "Okan hoca ile görüştüm. Burada olduğum için çok mutluyum. İngiltere ve İspanya'dan teklifler vardı. Erden bey ve Okan hocamla güzel konuşmalarımız geçti. Benim için bir durum vardı o da Galatasaray'dı. Çok şükür buradayım." değerlendirmesinde bulundu.

Öte yandan Kerem Demirbay'ın tarzından dolayı taraftarlar sosyal medyadan oyuncu için paylaşımlar yaparak 'dayı' lakabını verdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...