Galatasaray'ın yeni hocası Alman veya Hollandalı olacak

Galatasaray'ın yeni hocası Alman veya Hollandalı olacak
SPOR Haberleri

Başkan Ünal Aysal'ın yöneticilerle yaptığı görüşmede ya Alman veya Hollandalı bir hocayla çalışacaklarını söylediği öğrenildi.

Galatasaray Yönetimi ile Fatih Terim arasında yaşanan imza krizinde beklenen son gerçekleşti. Terim'in zamanında kendisi için 'eleman' tabirini kullanan Başkan Aysal'ın telefonlarına çıkmamasıyla tutuşmaya başlayan, Beşiktaş maçı sonrasında da Aysal'ın resmi siteden 'sadece futbolcuları' kutlamasıyla iyice alevlenen tartışmada köprüler atıldı. Galatasaray'da yeni hoca arayışları derhal başladı. Başkan Ünal Aysal'ın yöneticilerle yaptığı görüşmede ya Alman veya Hollandalı bir hocayla çalışacaklarını söylediği öğrenildi. İlk tercih olan Jupp Heynckes'in Bayern Münih'e 1 yıl takım çalıştırmayacağına dair söz verdiği, bu sebeple G.Saray'a gelmekte ikna edilemediği belirtildi. Aysal'ın Alman-Hollandalı hoca tercihinde takımda olan Drogba-Sneijder'in varlığının etkisi olduğu hatta bu oyuncularla görüşmüş olabileceği iddia edildi. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...