Galatasaray'ın yeni hedefi Yiğit Emre Çeltik

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Fotoğraf: İhlas Haber Ajansı

SPOR Haberleri

Transfer harekatını hız kesmeden sürdüren Süper Lig şampiyonu Galatasaray, Polonya ekibi Podbeskidzie Bielsko'da forma giyen genç futbolcu Yiğit Emre Çeltik ile ilgileniyor.

Spor Toto Süper Lig'in bitimine iki hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray, yeni sezon transfer çalışmalarına hız kesmeden başladı. Birçok bölgeye takviye yapmak isteyen sarı kırmızılı ekip, kuracağı iddialı ekiple hem Süper Lig'de hem de Şampiyonlar Ligi'nde başarıyı hedefliyor.

YÖNETİCİLER YĞİĞT EMRE HAREKETE GEÇTİ

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; sarı kırmızılılar, Polonya 2'nci Lig temsilcisi Podbeskidzie Bielsko'da forma giyen 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Yiğit Emre Çeltik’i transfer etmek istiyor. Scout ekibinin önerdiği futbolcular arasında yer alan Yiğit Emre için sarı kırmızılı yöneticiler harekete geçti.

Altınordu altyapısında yetişen genç futbolcu daha önce Hollanda takımı Fortuna Sittard’da forma giydi. Podbeskidzie Bielsko ile bu sezon 22 resmi karşılaşmada görev alan Yiğit Emre Çeltik, 1 kez rakip fileleri havalandırırken, 1 de asist yaptı. (Kaynak: İhlas Haber Ajansı)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...