Galatasaray'ın sol bekini taraftar buldu

Galatasaray'ın sol bekini taraftar buldu

SPOR Haberleri

Galatasaraylı taraftarlar, adı uzun bir süredir gündemde olan Carlinhos'un yerine Aleksandar Kolarov'un transfer edilmesini istiyor.

Galatasaray'da transfer çalışmaları son sürat devam ederken, sarı-kırmızılı taraftarlar yapılacak olan hamleler için sabırsızlanmaya başladı. Türkiye Futbol Federasyonu'nun yabancı kararının ardından AB statüsü için bastırmaya başlayan Galatasaray, TFF'nin yeni bir formül bulması durumunda adeta taarruza geçmeye hazırlanıyor. nbsp;Fatih Terim'in "transferde önceliğim" dediği sol bek mevkiiyi için uzun bir süredir Carlinhos için nabız yoklayan ancak Fluminense'den sürekli karar değiştirmesinden dolayı rahatsızlık duyan Galatasaray'ın diğer bir yandan da Manchester City'nin Sırp yıldızı Aleksandar Kolarov .için ön görüşmeler yaptığı camianın kulislerinde konuşulmaya başlandı. nbsp;Sarı-kırmızılı taraftarların internet üzerindeki en büyük buluşma noktası olan WEBASLAN.COM'da da konuyla ilgili bir anket düzenlendi. Taraftarlara, "Defansın soluna yapılacak olan transferde ismi geçen adaylardan hangisini Galatasaray'da görmek istesiniz?" şeklinde br soru yöneltildi ve seçenekler arasında Carlinhos, Aleksandar Kolarov, Fabricio, Juan Manuel Vargas, Benoit Tremoulinas'a yer verildi. nbsp;
Toplam 69 bin 716 kişinin oy kullandığı ankette beklentilerin aksine çıkan isim Carlinhos ise Kolarov oldu. 69 bin 716 oyun yüzde 42.5'ini (29 bin 628) alan Kolarov'u yüzde 36.8 ile (25 bin 631) Carlinhos takip etti. Seçenekler arasında yer alan Juan Manuel Vargas yüzde 16.3 (11 bin 391), Benoit Tremoulinas yüzde 2.3 (1.607) ve Fabricio yüzde 2.1 (1.459) oy aldı. (SPORX)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...