Galatasaray'ın resmi internet sitesinde Mandela mesajı

Galatasaray'ın resmi internet sitesinde Mandela mesajı

SPOR Haberleri

Süper Lig'de Elazığspor ile oynanan karşılaşmanın konusu olan Mandela tişörtleri PFDK'ya taşınınca sarı kırmızılı takım harekete geçti.

Süper Lig'de Elazığspor ile oynanan karşılaşmanın konusu olan Mandela tişörtleri PFDK'ya taşınınca sarı kırmızılı takım harekete geçti. Avrupa basınından oldukça büyük tepkiler alan bu sevkin ardından Drogba açıklama yapmış, yine ve yeniden aynı tişörtü giyeceğini ifade etmişti. Dünyanın en önemli sembollerinden biri olan Nelson Mandela, sarı kırmızılı futbolcuların anmak için giydikleri tişört ile beraber ceza kuruluna sevk edilmişti. Aynı PFDK ve TFF, Fethiyespor'un 2Yüce Atatürk' tişörtlerini de disiplin kuruluna sevk için uygun görümüştü. İki sevke de tepkiler sürüyor. Önce Fethiyespor'a ardından da Drogba ve Eboue'ye destek artıyor. Bununla beraber Avrupa basını da bu ceza kurulu sevklerini yakından takip ediyor. Galatasaray Kulübü ise tepkisni resmi internet siteleri aracılığıyla gösterdi. Galatasaray.org a giren ziyaretçiler, Mandela'nın introsuyla karşılaştı. Ardından TT Arena'ya da Mandela pankartlarının asıldığı görüldü. Gün içnde Galatasaray Yöneticisi Sedat Doğan da sevklerle ilgili sosyal medya üzerinden tepksini dile getirmişti.(eurosport)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...