Galatasaray'ın peşinde olduğu Endoğan Adili kimdir?

Galatasaray'ın peşinde olduğu Endoğan Adili  kimdir?

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın bugün KAP'a bildirdiği Endoğan Adili kimdir?

Transferde hareketli günler geçiren Galatasaray'da Salih Dursun ve Umut Gündoğan'ın ardından görüşmelere başlandığı borsaya bildirilen Baselli Endoğan Adili ilginç bir transfer hamlesi olarak dikkat çekti. Sarı kırmızılı takımın kadrosuna katacağı bugüne kadar basında fazla yer almayan isim Endoğan Adili için Basel ile görüşmelere başlandığını açıklaması, Galatasaray yönetiminin bir 'çalımı' olarak değerlendirildi.


Endoğan Adili kimdir? Kısaca tanıyalım...
Endoğan Adili, 1994 yılında İsviçre'nin Brugg kentinde doğan Türk asıllı bir futbolcu. Genç isim bugüne kadar İsviçre'nin tüm genç yaş Milli Takımlarında forma giydi. Grasshopers'ta profesyonel olan ve geçen yıl Basel'e imza atan Endoğan, İsviçre Ligi'nde gol atan en genç olma özelliğini elinde bulundurmakta. Annesi Kosovalı olan Adili'nin babası Türk. Oyuncu Türk pasaportuyla Türkiye'de forma giyebilecek. 1.70 cm boyunda ve 61 kilogram ağırlığında olan oyuncu, orta sahada oynuyor ve sağ ayağını kullanabiliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...