Galatasaray'ın milli futbolcusu Barış Alper Yılmaz'dan kaza sonrası ilk açıklama

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Galatasaray'ın milli futbolcusu Barış Alper Yılmaz'dan kaza sonrası ilk açıklama

SPOR Haberleri

Galatasaraylı futbolcu Barış Alper Yılmaz, bu sabah saatlerinde Giresun'un Görele ilçesinde aracıyla geçirdiği trafik kazasının ardından bir açıklama yayımladı. Milli futbolcu, hem kendisinin hem de diğer araçtaki sürücünün durumunun iyi olduğunu belirtti.

Galatasaraylı futbolcu Barış Alper Yılmaz, memleketi Rize'nin Pazar ilçesine giderken Giresun’un Görele ilçesinde trafik kazası geçirdi. Galatasaraylı oyuncu kazayı yara almadan atlatırken diğer aracın sürücüsü ise yaralandı.

Kazanın ardından bir açıklama paylaşan milli futbolcu, hem kendisinin hem de diğer araçtaki sürücünün durumunun iyi olduğunu belirtti.

"ÇOK ŞÜKÜR İYİYİZ"

Bu sabah saatlerinde Giresun'un Görele ilçesinde bir trafik kazası geçiren Galatasaraylı futbolcu Barış Alper Yılmaz, kazaya dair bir açıklama yayımladı.

Milli futbolcu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bugün sabah saatlerinde yaşadığımız trafik kazası dolayısıyla mesaj atan ve arayan herkese teşekkür ederim. Çok şükür iyiyiz. Karşı tarafın sağlık durumu da şükürler olsun iyi. Hepinize sevdiklerinizle birlikte geçireceğiniz nice mutlu, sağlıklı bayramlar dilerim" ifadelerini kullandı.

MEMLEKET ZİYARETİNE GİDERKEN

Barış Alper Yılmaz'ın yara almadan atlattığı kazada hafif şekilde yaralanan diğer aracın sürücüsü İbrahim Z. Görele Devlet Hastanesine kaldırıldı. Galatasaraylı futbolcu Barış Alper Yılmaz’ın memleketi Rize'ye gittiği öğrenildi.

https://twitter.com/GalatasaraySK/status/1674003575351963648

Galatasaray'ın milli futbolcusu Barış Alper Yılmaz'dan kaza sonrası ilk açıklama

GEÇMİŞ OLSUN BARIŞ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), trafik kazası geçiren Galatasaray'ın milli oyuncusu Barış Alper Yılmaz için "geçmiş olsun" mesajı yayımladı.

TFF'ye ait milli takımlar sosyal medya hesabından paylaşılan mesajda, "A milli futbolcumuz Barış Alper Yılmaz'ın Giresun'un Görele ilçesinde trafik kazası geçirdiğini üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Sağlık durumunun iyi olduğu bildirilen Barış Alper'e, ailesine ve Galatasaray Kulübüne geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...