Galatasaray'ın Luiz Adriano teklifine ret!

Galatasaray'ın Luiz Adriano teklifine ret!

SPOR Haberleri

Burak Yılmaz'ın takımdan ayrılması halinde forvet transferi yapacak olan Galatasaray'ın, Milan'ın golcüsü Luiz Adriano'ya teklif yaptığı ortaya çıktı.

Transferin sona ermesine sayılı günler kala Galatasaray forvet arayışlarını sürdürüyor. Teknik direktör Mustafa Denizli'nin ''Transfer yapma ihtimalimiz yok gibi görünüyor'' açıklamasına karşın, Burak Yılmaz'ın takımdan ayrılması halinde kadroya bir golcü takviyesi yapılacak.

İtalyanların transfer konusundaki güvenilir kaynaklarından biri olan İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio, Sarı-Kırmızılıların Milan'lı forvet Luiz Adriano'ya kiralama teklifi yaptığını öne sürdü.Ancak Milan'ın Brezilyalı futbolcuyu bonservisiyle birlikte göndermek istediği belirten Di Marzio, Milano ekibinin Galatasaray'ın teklifini reddettiğini iddia etti.

Luiz Adriano'dan beklenen verimi alamayan Milan, geçtiğimiz günlerde forvet oyuncusu için Çin Ligi takımlarından Jiangsu ile anlaşma aşamasına gelmiş, ancak yapılan son görüşmeler sonrası transfer çıkmaza girmişti.28 yaşındaki futbolcu bu gelişmeler üzerine takımının dün oynadığı Empoli maçı kafilesinde yer aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...