Galatasaray’ın kasası dolup taşacak! Rumen futbolcu dünya devlerinin radarında

Düzenleyen:
Galatasaray’ın kasası dolup taşacak! Rumen futbolcu dünya devlerinin radarında

SPOR Haberleri

Lig’de zor günlerden geçen Galatasaray’a talih kuşu kondu. Aslan’ın sezon başında kadrosuna kattığı Alexandru Cicaldau, İtalyan ve İspanyol takımlarının radarına girdi. Rumen yıldız için için Sampdoria, Fiorentina ve Real Betis harekete geçmiş durumda. Başkan Burak Elmas ise gelen teklifleri bekletme kararı aldığını açıkladı.

Galatasaray’ın sezon başında kadrosuna kattığı Alexandru Cicaldau, İtalyan ve İspanyol takımlarının radarına girdi. Avrupa Ligi’ndeki performansıyla dikkat çeken Rumen orta saha için Sampdoria, Fiorentina ve Real Betis fiyat sordu.

SEÇİME ODAKLANMIŞ DURUMDA 

Seçim sürecini giren Galatasaray’da Başkan Burak Elmas, gelen tekliflere cevap vermedi. 6.5 milyon euro civarında maliyetle kadroya kazandırılan Cicalda için rakam verilmedi. Ancak Sarı-Kırmızılılar'ın beklentisinin 12 milyon euro seviyelerinde olduğu öğrenildi.

Galatasaray’ın kasası dolup taşacak! Rumen futbolcu dünya devlerinin radarında

İKİ YÖNLÜ 

Rumen orta sahnın dikkat çeken özelliği ise oyunun iki yönünü oynayabilmesi. Hakkında yazılan raporlarda kritik anlarda sorumluluk aldığı, çalışma disiplinin üst seviyede olduğundan bahsediliyor. Cicaldau, Fatih Terim'in prensi olmuştu ancak Torrent geldikten sonra aldığı süreler azaldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...