Galatasaray'ın ilk transfer bombası 'Tunay'

Galatasaray'ın ilk transfer bombası 'Tunay'

SPOR Haberleri

Juventus zaferi sonra Galatasaray'da transfer taaruzu başladı.Mancini, Stuttgart'ta oynayan Tunay Torun'u istedi. Yönetim de çalışmalara başladı.

Galatasaray 'da transfer harekatı başlıyor. Mancini, Juventus maçı sonrasında "Çalışmalarımız sürüyor ama listem değişmeyecek" derken yönetim İtalyan hoca ve taraftara bir çilek daha armağan etmek istiyor. Mancini, raporunda sol bek, orta saha ve sağ kanat raporu vermişti. Yönetim de Karabüklü İshak, Bursalı Serdar Aziz, Antepli Muhammet, Hamburglu Hakan Çalhanoğlu ve Stuttgart'ta forma giyen Tunay Torun için çalışmalara başlamıştı.
SOLA YENİ YABANCI GELİYOR
Ancak yönetim bu isimlerin yanısıra önemli bir çilek almayı istiyor. Carlinhos, Kolarov ikilisinden birisini takıma kazandırmak isteyen Ünal Aysal ve ekibi Dany'le vedalaşacak. Bu oyuncu Karabük ile anlaşmak üzere. Aslan, gelecek yıl için de golcü bakıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...