Galatasaray'ın kötü haber! MR çekildi! Icardi'nin son durumu belli oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Galatasaray'ın kötü haber! MR çekildi! Icardi'nin son durumu belli oldu

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın golcü ismi Mario Icardi, antremanda yaşadığı sakatlık ile kulübünü endişelendirmişti. MR çekilen Icardi'nin sağlık durumu belli oldu.

Galatasaray'da başarılı performansıyla göz doldurarak, büyük beğeni toplayan Mauro Icardi son antrenmanda geçirdiği sakatlık nedeniyle kulübünü ve taraftarları korkuttu. Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Icardi'nin daha önce antrenmanı yarıda bıraktığı açıklanmıştı. Sağlık durumu merak edilen Icardi'nin Mr sonuçları belli oldu.

"MR SONUCU İLE NETLİK KAZANACAK"

Sarı kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Sağ arka üst adale grubunda ağrı hisseden ve idmanı yarım bırakan Mauro Icardi'nin durumu yapılacak MR tetkikleri sonucunda netlik kazanacak." ifadeleri kullanılmıştı.

Florya'da önceki akşam yapılan antrenmanda topuğundan bir sakatlık yaşayan Mauro Icardi'nin MR'ı çekildi.

"DURUMU OLIVERIRA KADAR CİDDİ DEĞİL"

Arjantinli golcünün sakatlığı, Sergio Oliveira'nın başına gelen kadar ciddi değil. Ancak lige verilen aradan önce müthiş bir form yakalayan tecrübeli futbolcunun bir süre antrenmanda yer alamayacak olması, teknik ekipte endişe oluşturuyor.

Icardi bu sürede Galatasaray'da sezon başından bu yana 6 maçta görev aldı. Icardi bu maçlarda 460 dakika süre buldu.

Arjantinli oyuncu oynadığı bu dakikalarda 4 gol, 3 asistlik katkı sağladı.

"İKİNCİ DERECE KAS HASARI VAR"

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Galatasaraylı futbolcu Mauro Icardi’nin dün sponsor hastanemizde çekilen MR’ında sağ üst arka adale grubunda 2. derece kas hasarı ve zorlanma tespit edilmiş olup oyuncunun tedavisine başlanmıştır."

(TümSpor)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...