Galatasaray'ın efsanesi Cevad Prekazi felç geçirdi

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
Galatasaray'ın efsanesi Cevad Prekazi felç geçirdi

SPOR Haberleri  / HABER MERKEZİ

Galatasaray'ın efsane futbolcuları arasında yer alan Cevad Prekazi felç geçirdi. Kısmı felç geçiren ve hastanede tedavi altına alınan efsane ismin durumunun stabil olduğu belirtildi.

Galatasaray'ın efsane isimleri arasında yer alan ve 1985-1991 yılları arasında sarı kırmızılı fomayla gösterdiği performansla adını tarihe yazdıran Cevad Prekazi'den üzen haber geldi.

Telegraf'ın haberine göre; Prekazi, yazlık evinin bulunduğu Brzeg'de felç geçirdi. 66 yaşındaki efsane futbolcunun felç ve tedavi koşulları nedeniyle acilen Belgrad'a nakledildiği ve durumunun şu anda stabil olduğu belirtildi.

DEPREMZEDELER İÇİN FORMASINI BAĞIŞLAMIŞTI

Prekazi, Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremde zarar gören yurttaşlar için imzalı formasını açık artırma ile bağışlamıştı. 

Prekazi, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, açık artırmaya çıkardığı imzalı formasını en yüksek teklif olan 210 bin lira karşılığında sattı. Eski futbolcu, bağış dekontunu da paylaşarak yardımın gönderildiğini açıklamıştı.

Sarı kırmızılı forma ile toplam 150 karşılaşmaya çıkan Prekazi, rakip filelere 29 gol göndermiş ve yaptığı 46 asistle skor gücüne önemli katkılar yapmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...