Galatasaray'ın efsane ismi 'yaş'tan gitti

Galatasaray'ın efsane ismi 'yaş'tan gitti

SPOR Haberleri

Galatasaray'daki tasarruf tedbirleri çerçevesinde görevine son verilen Bülent Ünder'in '65 yaş sınırı'na takıldığı için gönderildiği belirtildi.

Mali kriz nedeniyle personel sayısını azaltma yoluna giden Galatasaray'da, Bülent Tulun ve Erdal Keser'in ardından, bir önemli ismin daha görevine son verildi. Sarı kırmızılı kulüpte Futbol Akademisi Genel Koordinatörü olarak görev yapan Bülent Ünder ile yollar ayrıldı. nbsp;

Galatasaray'ın Türkiye'de ve Avrupa'da kupalara ambargo koyduğu 1996-2000 yılları arasında antrenörlük yapan, 2010-11 sezonunun son 8 haftasında da A Takım Teknik Direktörlüü görevini üstlenen Ünder'in 'yaş' sınırına takıldığı belirtildi. Duygun Yarsuvat yönetimi, tasarruf tedbirleri doğrultusunda 65 yaşın üstündeki kulüp çalışanları ile yolları ayırma kararı almıştı.

Personel indirimi operasyonunda ilk etapta 75 kişinin işine son verilirken, bu isimler arasında yüzme şube kaptanı Yılmaz Özüak, voleybol şube kaptanı Ali Himmetoğlu'nun da yer aldığı öğrenildi.
Galatasaray'ın efsane ismi 'yaş'tan gitti

Hürriyet

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...