Galatasaray'ın 'dev' hayali var

- Güncelleme:
Galatasaray'ın 'dev' hayali var

SPOR Haberleri

Üç ön eleme geçmesi gereken sarı kırmızılılar hedefine ulaşırsa 25 milyon avroluk bir gelire konacak. Bu hedef için Boey, Nelsson, Torreira, Kerem, Barış Alper gibi isimler elde tutuluyor

Son şampiyon Galatasaray, Şampiyonlar Ligi ikinci ön elemesinde startı salı günü Zalgiris maçıyla verecek. Ve bu kulvar sarı kırmızılı takımın lig şampiyonluğundan da öncelikli hedefi durumunda. Çünkü üç elemenin geçilmesi hâlinde kasaya girecek olan 25 milyon avroluk bir dev gelir söz konusu. Ayrıca gruplara kalınırsa marka değerinin artması, futbolcuların değer kazanması ve sonraki gelirler de pastanın kreması olacak. Yönetim de bu bağlamda eldeki mevcut kadroyu büyük oranda tutmanın hesabı içerisinde.

ŞİMDİLİK KALIYORLAR

Ve transfer gelişmelerine bakıldığında Sacha Boey ve Victor Nelsson’un ciddi talipleri var. Ayrılmalarına kesin gözüyle bakılıyordu. Ki bu ihtimal henüz kapanmış da değil. Sarı kırmızılılar bu iki ismi ön eleme için şu anda kadroda tutuyor. Keza Torreira için de Lazio’nun aşkı sönmüş değil. Kerem Aktürkoğlu ve Barış Alper Yılmaz için de Avrupa’dan talipleri vardı ancak yönetim şimdilik kibarca teşekkür etti. Zalgiris ile yapılacak ön eleme maçları sonrası yönetim kadro mühendisliğini tekrar revize edebilir.

BAKAMBU İMZALIYOR

G.Saray taraftarın hasretle beklediği Cedric Bakambu transferinde mutlu sona ulaştı. Uçağının arıza yapması sebebiyle gelişi ertelenen yıldız oyuncu dün gece İstanbul’a adım attı. Bakambu bugün sağlık kontrollerinin ardından kendisini iki yıllığına sarı kırmızılı takıma bağlayacak sözleşmeyi imzalayacak. 32 yaşındaki tecrübeli santrfor sezon başına 1.3 milyon avro alacak. Cimbom Al-Nasr’a ise 800 bin avro bonservis bedeli ödeyecek .

MUSLERA'YA YENİ YEDEK

Galatasaray bir süredir transfer listesinde olan kaleci Günay Güvenç’in işini bitirdi. Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz “Günay’ın transferi için Galatasaray ile anlaştık. Batuhan Şen’i kiralayacağız artı 400 bin avro bonservis bedeli gelecek. Günay da alacağı olan 108 bin avroyu sildi” diye konuştu. Muslera’ya iyi bir alternatif arayan sarı kırmızılılar, Günay transferiyle rahat bir nefes aldı.

CİMBOM'A BİR SPONSOR DAHA

Galatasaray bir sponsorluk anlaşmasını daha duyurdu. Sarı-kırmızılılar GKN Kargo ile sözleşme yaptı.  GKN Kargo, futbol takımının yurt içi maçlarında forma sol kolunda logo hakkını da kapsayan bu anlaşmaya imza attı. Anlaşmanın ekonomik boyutu ve detayları ilerleyen günlerde açıklanacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...