Galatasaray'ın CEO'sundan Mancini açıklaması, 'Büyük cesaret'

Galatasaray'ın CEO'sundan Mancini açıklaması, 'Büyük cesaret'

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın CEO'su Lütfi Arıboğan, Juventus maçı hakkında, 'Mancini'nin 2 günde Juventus maçına çıkması büyük cesaret, Mancini'yi tebrik ediyorum' dedi.

Galatasaray'ınCEO'suLütfi Arıboğan, Juventus nbsp;maçı nın ardından açıklamalarda bulundu. 'Çok zorlu bir maç oynadık. Futbolcularımız zorlu şartlarda iyi çalıştılar. Onları tebrik ediyorum çok değerli 1 puan aldılar. nbsp; Bir teşekkürü, tebriği de hocamız Mancini'ye yapmak istiyorum. 2 antrenmanla maça çıktı. 2 gün içinde zorlu Juventus maçına çıkmak büyük cesaret, Mancini'yi tebrik ediyorum. ' dedi.
'MİLLİ TAKIMLA İLGİLİ MADDE YOK'
'Galatasaray camiası büyük bir camia. Galatasaray güçlü bir takım, güçlü bir başkanı ve yönetimi var. Bizim ilk hedefimiz gruptan çıkmak. İyi bir başlangıç yapmadık Real Madrid maçıyla. Önümüzdeki 2 Kopenhag maçı çok önemli. Son bir haftada çok fazla bilgi kirliliği yaşadık. Mancini'nin sözleşmesinde milli takım ile ilgili bir madde yok.'

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...