Galatasaray'ın aşkı İcardi

- Güncelleme:
Galatasaray'ın aşkı İcardi

SPOR Haberleri

Arjantinli yıldız Mauro İcardi, ligde sarı kırmızılılar adına sezonun ilk golünü attı. Uzatmada Fırtına’yı bir daha vurdu. Tangocu takımına altın değerinde bir galibiyet getirdi.

UĞUR AKTAN'IN HABERİ - Süper Lig’de sezona Kayserispor beraberliğiyle başlayan son şampiyon Galatasaray, ligdeki ilk iç saha maçında sahasında Trabzonspor’u konuk etti. Sezona çok sayıda talihsiz sakatlıkla giren Nenad Bjelica’nın takımında Bakasetas ve Bardhi ikilisi merkez orta saha olarak görev yaparken, önümüzdeki günlerde İspanya’ya geri dönmesi beklenen Uruguaylı golcü Maxi Gomez de karşılaşmaya Bjelica’nın tercihiyle kulübede başladı.

BAKASETAS'IN GAFI

Okan Buruk’un ilk 11’de yeni transferlerden sadece Angelino’ya yer verdiği karşılaşma iki takım adına da oldukça durgun start alırken, dengeyi bozan gol bireysel bir hatayla geldi. Maçın 23. dakikasında rakip kaleden uzakta oyun kurmakla görevlendirilen Bakasetas, Torreira ve Oliveira’nın baskısı sonrasında kendi yarı sahasında topu kaybederken, meşin yuvarlağı bir anda önünde bulan Kerem’in İcardi’ye asisti, mâlum şarkıyı bir kere daha dinletti: 1-0.

ARJANTİNLİ DURMADI

Maçın ikinci 45’lik diliminde hücumda etkili olmakta zorlanan Trabzonspor’un Gomez’i düşünmemesi dikkat çekerken, bordo mavili takım bu 45 dakikada rakip ceza sahasında sadece üç defa topla buluşabildi. Karşılaşmayı sadece bir isabetli şutla tamamlayan Karadeniz temsilcisinin ortaya koyduğu futbol taraftarlarını gelecek haftalar öncesinde hayal kırıklığına uğrattı. Dev randevuda gol perdesini kapayan isim de 90+3’te yine İcardi oldu: 2-0.

TANGOCU BOŞ GEÇMİYOR

Galatasaray’ın Arjantinli yıldızı Mauro İcardi, büyük maçları boş geçmiyor. 30 yaşındaki yıldız oyuncu, sahaya çıktığı tüm derbi tadındaki maçlarda gol atmayı başardı. Başarılı golcü, Fenerbahçe’ye 2, Beşiktaş’a 3, Trabzonspor’a da 3 gol atarak dev maçlardaki farkını ortaya koydu.

TAKIM İLERİ GİDECEK

İcardi dünkü maçla birlikte Galatasaray’da toplamda 29 maça çıktı. 25 gol ve 8 asist yaptı. Arjantinli yıldız, “Güzel bir galibiyet. Yeniler şampiyon takıma geliyor. Başkan ona göre oyuncu getiriyor. Her birinin kendini göstermesi gerekiyor. Takımı ileri taşıyacaklar” dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...