Galatasaray'dan zengin operasyon

Galatasaray'dan zengin operasyon

SPOR Haberleri

Henüz transferde istediği hamleleri yapamayan Galatasaray, Eskişehirspor'dan Erkan Zengin ve Akaminko'yu kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Ara transferde takımı güçlendirmeyi planlayan Galatasaray, Eskişehirspor odaklı çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde Es-Es'ten Tarık Çamdal'ı kadrosuna katmak isteyen ancak bunu başaramayan sarı-kırmızılılar şimdi de orta saha oyuncusu Erkan Zengin ile stoper Akaminko'yu gözüne kestirdi. Sezon başında Başkan Ünal Aysal'ın transferini istediği Erkan için sarı-kırmızılı yöneticiler tekrar Eskişehirspor'un kapısını çaldı. Pazarlıkların kıyasıya sürdüğü ifade edilirken, Erkan Zengin'in menajeri İsveç basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu. Galatasaray'ın, başarılı orta saha oyuncusunun peşinde olduğunu doğrulayan Patrick Mörk, "Görüşmeler sürüyor. Ancak durum tam netleşmeden bir açıklama yapmak istemiyorum" ifadelerini kullanarak, transfer girişiminin ne kadar ciddi olduğunu gözler önüne serdi.
Sarı-kırmızılı yönetimin Eskişehirspor'a ilgisi sadece Erkan Zengin ile sınırlı değil. Galatasaray, Teknik Direktör Roberto Mancini'nin isteği doğrultusunda Es-Es'in Ganalı stoperi Jerry Akaminko'yu da renklerine katmayı planlıyor. Kulübüne henüz resmi teklif yapılmasa da Gana basınına yansıyan haberlerde Akaminko'nun Cimbom'un teklifine sıcak baktığı belirtiliyor. Eskişehirspor ile el sıkışılırsa, başarılı stoper ligin ikinci yarısında Galatasaray formasını giyebilir. Fransa Ligi takımlarından Monaco'nun da Akaminko'nun peşinde olduğu ve Eskişehirspor'a 9 milyon euro teklif ettiği gelen haberler arasında. Diğer bir iddia ise Eskişehirspor'un, Akaminko için 14 milyon euroluk bir bonservis bedeli belirlediği ve bu rakamın aşağısına inmeyi düşünmediği iddia edildi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...