Galatasaray'dan tarihi gelir! Aslan 3 maçta kasasına 500 milyon lira koyabilir

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Galatasaray'dan tarihi gelir! Aslan 3 maçta kasasına 500 milyon lira koyabilir

SPOR Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Geçen sezonun Süper Lig şampiyonu Galatasaray, bu sezon katıldığı Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmanın hesaplarını yapıyor. Manchester United ve Kopenhag maçlarını bekleyen Sarı-kırmızılılar, Fenerbahçe ile oynanacak TFF Süper Kupa maçıyla birlikte 17.2 milyon euro kazanabilir.

Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Bayern Münih, Manchester United ve Kopenhag ile yarışan Galatasaray, gruptan çıkma şansını son 2 maça bıraktı.

Grupta 4 puanı bulunan temsilcimiz, aynı puana sahip Kopenhag'ın hemen gerisinde yer alıyor.

29 Kasım'da Manchester United'ı konuk edecek olan Aslan, kazanması durumunda son maçta Kopenhag ile berabere kalsa bile gruptan çıkacak.

Galatasaray'dan tarihi gelir! Aslan 3 maçta kasasına 500 milyon lira koyabilir

GALATASARAY'IN GÖZÜ 17.2 MİLYON EURO'DA

Manchester United ve Kopenhag maçını merakla bekleyen Galatasaray, kazanması durumunda Şampiyonlar Ligi için belirlenen 2.8 milyon euroluk galibiyet priminin sahibi olacak.

Toplam 4.6 milyon euroyu kasasına sokacak olan Galatasaray, ek olarak son 16 tura kalacağı için 9.6 milyon euro daha kazanacak.

Ayrıca Fenerbahçe ile Suudi Arabistan'da Süper Kupa maçına çıkacak olan Sarı-kırmızılılar, şampiyon olması halinde 2 milyon euroluk gelirin sahibi olacak.

Kritik 3 maçın kazanılması durumunda toplam 17.2 milyon euro Galatasaray'ın hesabına yatacak. Bu tutar yaklaşık 500 milyon liraya karşılık geliyor.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...