Galatasaray'dan son dakika haberi: Okan Buruk yıldız futbolcunun biletini kesti, İstanbul ekibi devrede

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Galatasaray'dan son dakika haberi: Okan Buruk yıldız futbolcunun biletini kesti, İstanbul ekibi devrede

SPOR Haberleri

Süper Lig'in zirvesinde yer alan ve haftaya kritik Fenerbahçe derbisine çıkacak olan Galatasaray'da ara transfer dönemi öncesi gidecek futbolcular netleşmeye başladı. Yabancı kontenjanı dolu olan sarı kırmızılılarda yolların ayrılması beklenen futbolculardan birisi Patrick Van Aanholt. Türkiye'de mutlu olan sol bek, Kasımpaşa ihtimaline sıcak bakıyor. İşte detaylar...

Son dakika Galatasaray haberleri: Süper Lig'de zirve yarışı büyük heyecana sahne oluyor. 16'ncı hafta geride kalırken Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki mücadele derbiye taşınıyor. İki İstanbul ekibi, bugün ve yarın oynayacakları 17'nci hafta mücadelelerinin ardından, 8 Ocak Pazar günü kozlarını Kadıköy'de paylaşacak. Derbi için geri sayıma geçilirken, ara transfer döneminin de yaklaşmasıyla birlikte yavaş yavaş gidecek futbolcuların da ismi ayyuka çıkıyor. 

Ligde üst üste 5 maç kazanan ve derbi için hesaplara başlayan Galatasaray'da, ara transfer dönemi öncesi takımdan kimlerin gideceği netleşmeye başladı. Yabancı kontenjanı dolu olan sarı kırmızılılarda ara transfer döneminde Patrick Van Aanholt ile yollar ayrılabilir.

Galatasaray'dan son dakika haberi: Okan Buruk yıldız futbolcunun biletini kesti, İstanbul ekibi devrede
Bu sezon ligde 9 maçta forma giyen tecrübeli oyuncu 2 asist yaptı. Van Aanholt'un güncel piyasa değeri 3.2 Euro olarak belirlenmiş durumda.

KASIMPAŞA İHTİMALİNE SICAK BAKIYOR

Kasımpaşa'nın gündemine gelen Hollandalı sol bek için bonservis talep etmeyecek olan yönetim, 1.5 yıl daha sözleşmesi bulunan oyuncunun sezon sonuna kadar olan ücretini de ödemeye hazır. Tecrübeli futbolcu, Galatasaray'da 1.9 milyon Euro kazanıyor. İstanbul'da mutlu olduğu için de Kasımpaşa ihtimaline sıcak bakıyor.

Galatasaray'da son 6 karşılaşmanın 4'ünde kadroda olmayan, ikisinde ise kulübede bekleyen Van Aanholt Sivasspor maçında 11'de sahaya çıktı. Karşılaşma sonunda neden yeterli süre alamadığı sorulan Hollandalı oyuncu, "Kadroyu hoca yapıyor. Bunu ona sormalısınız ama eğer oynayamıyorsam daha çok çalışmam gerek demektir" ifadelerini kullandı. (Sabah)

Bu video da ilginizi çekebilir...

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...