Galatasaray'dan Rodallega yoklaması!

Galatasaray'dan Rodallega yoklaması!

SPOR Haberleri

Sarı-Kırmızılı yönetim, kupa maçı öncesi Kolombiyalı forvetin transferi için Akhisarlı yöneticilerle bir görüşme yapacak.

Golcü arayışlarına hız veren Galatasaray, listedeki isimlerden Hugo Rodollega için bugün Akhisar Yönetimi’yle bir görüşme yapacak. Kupa mücadelesi öncesi bir araya gelecek olan iki kulübün temsilcileri, 30 yaşındaki forvetin son durumunu masaya yatıracak. Ancak Galatasaray’ın bu transferde işi hiç kolay görünmüyor. 
Kolombiyalı futbolcunun, Akhisar’la olan sözleşmesi devam ediyor ve peşinde Çinliler var. Hatta Shenhua kulübünün, Rodallega’ya yıllık 2.5 milyon Euro önerdiği, ancak Manisa ekibinin bonservisi vermemekte direttiği belirtiliyor. Bu sezon 18 lig maçında 11 gol 1 asistlik performans ortaya koyan Rodallega için ne kadar bedel biçildiği, bugün Galatasaraylı yöneticilere bildirilecek.

Transferde menacer vetosu
Transfer arayışlarını sürdüren Galatasaray’a, menacerler tarafından her gün birçok futbolcu ve proje öneriliyor. Yıllarca bu konuda çok canı yanan ve milyonlarca Euro’yu bu şekilde çöpe atan Sarı-Kırmızılılar’da, teknik patron Mustafa Denizli düzeni değiştirmeye kararlı. Tecrübeli hoca, menacerler tarafından önerilen oyuncuları veto ederek, sadece kulübün scout ekibiyle birlikte hareket ediyor.

Damiao’ya maç gerekçesi
Uzun süre Galatasaray’ın transfer listesinde yer alan ve pazarlık aşamasına kadar gelinen Brezilyalı golcü Damiao’yu da, son anda teknik direktör Mustafa Denizli’nin veto ettiği öğrenildi. Tecrübeli hocanın, 27 yaşındaki futbolcu için, “Uzun zamandır oynamıyor. İstikrarı yok. Bize kısa vadede katkı yapamaz” dediği belirlendi. Kulübü Santos’la yollarını ayırarak boşa çıkan Damiao, Avrupa’dan  gelen teklifleri değerlendiriyor.

Benitez için soruşturma!
Galatasaraylı yönetici Fatih İşbecer’in transferini bitirmek için Arjantin’e gittiği Martin Benitez hakkında soruşturma başlatıldı! Güney Amerika ülkelerinden yapılan transferlerde, oyuncuların özel hayatlarıyla Türkiye’ye alışmakta zorluk yaşadıklarını düşünen Galatasaray Yönetimi, genç forvetin sosyal yaşantısını araştırıyor. Independiente forması giyen Benitez’in ilk kez yurt dışına çıkacak olması sebebiyle, Sarı-Kırmızılılar’ın daha hassas davrandığı belirtiliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...