Galatasaray'dan PSG ile Icardi mesaisi: Tangocu için istenen bonservis bedeli belli oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Galatasaray'dan PSG ile Icardi mesaisi: Tangocu için istenen bonservis bedeli belli oldu

SPOR Haberleri

Galatasaray, performansıyla göz dolduran Arjantinli yıldız Mario Icardi'nin bonservisi için PSG'nin kapısını çalacak.

Süper Lig'in lideri Galatasaray'da planlar tıkır tıkır işliyor. Şampiyonluğa doğru hızlı adımlarla ilerleyen Aslan, başarılı performansına en büyük katkıyı sağlayan isimlerden biri olan Icardi için düğmeye bastı. Sarı-kırmızılılar, sezon başında PSG'den kiralık olarak kadrosuna kattıkları dünya yıldızı Mauro Icardi için Fransız kulübüyle masaya oturacak.

ICARDI'NİN GALATASARAY KARNESİ

Galatasaray formasıyla şu ana kadar 7 maça çıkan İcardi, sahada kaldığı 476 dakikaya 5 gol-4 asist sığdırdı. Dünya yıldızı olduğunu gösteren Arjantinli golcünün kiralık sözleşmesinde satın alma opsiyonu bulunmuyor. Haziran 2024'e kadar sözleşmesi bulunan İcardi için PSG, sezon sonunda Galatasaray ile masaya oturacak.

29 yaşındaki oyuncunun Fransız ekibine vergiyle birlikte maliyeti 10 milyon Euro. PSG'nin belirlediği bonservis ise 13 milyon Euro.

BONSERVİS BEDELİ HAZIR!

Kiralık oyuncuları Mostafa Mohamed (5 milyon 250 bin Euro opsiyon) ve Morutan'dan (5.5 milyon Euro) 10 milyon Euro bekleyen sarı-kırmızılılar, bu parayı Arjantinli yıldıza ödemeye hazır.

(Haber7)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...