Galatasaray'dan Olcan için son teklif

Galatasaray'dan Olcan için son teklif

SPOR Haberleri

Galatasaray Trabzonsporlu Olcan Adın için daha önce verdiği '2 milyon 500 bin dolar artı Yekta ya da Emre Çolak' teklifini revize etti

Galatasaray transferde durağan bir görünüm sergiliyor. Buna rağmen bir numaralı hedefleri Olcan Adın için Trabzon ile gayri resmi görüşmeler sürüyor. Olcan'ın başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile görüşüp "Ben takımdan ayrılmak istiyorum" demesinin ardından sarı-kırmızılılar tekliflerini yükselttiler.

Daha önce Olcan için Trabzon'a "2 milyon 500 bin Euro artı yekta ya da Emre'den biri" şeklinde bir öneri sunan Galatasaray, son hamlesini yaptı: 2 milyon 500 bin Euro artı Yekta, Emre ve Umut'tan ikisi!

Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu "Satmayacağız" dese de bu hafta başında Olcan ile bir görüşme daha yapacak. Eğer Olcan fikrini değiştirmez ve gitmekte ısrarcı olursa teklifleri masaya yatıracak. Bilindiği gibi Olcan için Beşiktaş da alıcılardan bir tanesi. Onlar da 2 milyon Euro artı Holosko ve Sivok teklifi yapmışlardı. 3puan

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...