Galatasaray'dan Mertens kararı! Belçikalı yıldızın sözleşmesi uzatılacak mı?

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Galatasaray'dan Mertens kararı! Belçikalı yıldızın sözleşmesi uzatılacak mı?

SPOR Haberleri

Sezon başı Napoli'den Galatasaray'a transfer olan ve 1+1 yıllık sözleşme imzalayan Dries Mertens'in opsiyon maddesi için son karar Okan Buruk'a bırakıldı.

Galatasaray'ın sezon başı bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Dries Mertens'in 1 sezon daha takımda kalması bekleniyor. Napoli'den ayrıldıktan sonra sarı-kırmızılı kulüple 1+1 yıllık sözleşme imzalayan 35 yaşındaki forvetin performansı Okan Buruk'u memnun etti.

Belçikalı milli oyuncunun tecrübesinden yararlanmak isteyen teknik ekibin yönetimden opsiyon maddesinin kullanılmasını talep edeceği öğrenildi.

Şu ana kadar 22 resmi maça çıkan Mertens, 6 gol ve 3 asist katkısında bulunmuştu.

Son oynanan lig karşılaşmasında Trabzonspor'a 1 gol atan yıldız oyuncu elde edilen 2-1'lik galibiyette büyük pay sahibi olmuştu.

Galatasaray'dan Mertens kararı! Belçikalı yıldızın sözleşmesi uzatılacak mı?

Okan Buruk - Dries Mertens

ERDEN TİMUR, MERTENS İLE GÖRÜŞECEK

ABD ve Arap ülkelerinden talipleri olduğu iddia edilen Mertens'in teknik ekibin isteği doğrultusunda en az bir sezon daha Türkiye'de futbol oynamayı düşündüğü belirtildi.

Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur'un da oyuncuyla özel bir görüşme yapacağı aktarıldı.

Mertens'in takımdaki ilişkisinden ve formundan memnun olan Okan Buruk'un yıldız oyuncunun takımda kalması yönünde yönetime olumlu rapor verdiği öğrenildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...