Galatasaray'dan kıran kırana pazarlık

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Galatasaray'dan kıran kırana pazarlık

SPOR Haberleri  / Sabah

Galatasaray'ın İndependiente ile yaptığı Martin Benitez pazarlığı kıran kırana geçiyor.

Teknik direktör Mustafa Denizli'nin "İstiyorum" sözleri sonrası genel sekreter Fatih İşbecer Buenos Aires'in yolunu tutmuştu. Independiente Kulübü Başkanı Hugo Moyano, Cuma günü gerçekleşen ilk görüşmede Martin Benitez'in bonservisinin yüzde 85'i için 8 milyon Euro istedi. Bonservisin yüzde 15'i ise futbolcunun amcasında. Oyuncunun menajeri Adrian Castellanos'un da hazır bulunduğu ilk toplantı olumsuz sonuçlanırken, Fatih İşbecer dün İndependiente yetkililerine, "Bu paraya almayız" dedi. Benitez'e başka teklif gelmemesi nedeniyle Galatasaray görüşmede tok alıcı rolünü oynarken, Arjantin basını "İndependiente en fazla 6.5 milyon Euro'ya kadar iner" yorumlarını yapıyor. Sarı-kırmızılıların bu transfer için bütçesi ise 5 milyon Euro. 

'EN İYİ TEKLİFİ BEKLİYORUZ'
İşbecer'in yaptığı teklifler ilgili olarak Independiente kulübünün Türk asıllı asbaşkanı Noray Nakış ESPN Radio'ya, "Türk yöneticiler Martin Benitez için burada. Ben Martin'le konuştum. Sakin olmasını daha genç olduğunu hatırlattım. Onu satmak için en iyi teklifi bekliyoruz" açıklamasını yaptı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...