Galatasaray'dan İrfan Can harekâtı

Galatasaray'dan İrfan Can harekâtı

SPOR Haberleri

Galatasaray, 25 yaşındaki oyuncu için Başakşehir’e takas teklifinde bulundu ancak kabul görmedi. Sarı kırmızılılar elindeki oyuncuları satıp kaynak oluşturma derdinde.

Yalımcan Sarpyel

Ara transferde kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray, daha önce iki dönem kiraladığı Onyekuru’yu bir kere daha kiralayıp, sezon sonunda da bonservisiyle almak için Monaco ile pazarlıklarını sürdürüyor. Nijeryalı oyuncuyla her konuda anlaşan sarı kırmızılılar, Fransız ekibini ikna etmek üzere. Kasımpaşa’dan alacaklarına karşılık serbest kalmak için görüşen Aytaç Kara’yı da renklerine katmak için haber bekleyen Aslan, bir de forvet transferi için hazırlıklar yapıyor.

Çilek İrfan Can
Cimbom ayrıca Fatih Terim’in çok istediği Başakşehir’in yıldızı İrfan Can Kahveci’yi kadrosuna katmak için de nabız yokladı. Ancak Başakşehir, yıldız oyuncusunu takas yönetimiyle bırakmaya razı değil. Bu yüzden Aslan, kadroda düşünülmeyen isimleri satarak İrfan Can için kaynak oluşturacak. Daha önce İngiliz ekiplerinden teklif alan Luyindama’ya eğer yeniden talep olursa buradan gelecek bonservis ödemesi ile 25 yaşındaki yıldızı almaya yeteceği hesaplanıyor.       

Diagne’den yarım dalya
Adı sık sık takas haberlerinde geçen Diagne, Konyaspor’a attığı iki golle Süper Lig kariyerindeki 62’nci maçında 50’nci golüne ulaştı. Süper Lig’de gol krallığı da yaşayan Senegalli oyuncu maç başı skor ortalamasını da 0,81’e yükseltti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...