Galatasaray'dan Hien yoklaması

Galatasaray'dan Hien yoklaması

SPOR Haberleri

Sarı kırmızılılar, Marcao gibi Sevilla’ya gitmek isteyen stoperinin yerine alternatif oyuncular bakıyor. O isimlerden biri de Djurgarden forması giyen 23 yaşındaki Isak Hien.

YALIMCAN SARPYEL

Ligde haftayı Giresunspor yenilgisi ile kapatan Galatasaray’da gözler transferde. Yönetim, Okan Buruk ile transfer zirvesi gerçekleştirirken stoper konusundaki belirsizlik can sıkıyor. Sarı kırmızılılar, Victor Nelsson’un Sevilla’ya gitmek istemesine soğuk baksa da diğer yandan alternatif arayışlarını da sürdürüyor. Gündemdeki isim ise Djurgarden forması giyen ve Avrupa’dan başka takımlarında listesinde olan Isak Hien.

İTALYANLAR PEŞİNDE

İsveç basınından SportExpressen, Galatasaray’ın Hien için oyuncunun menajerleriyle bir görüşme gerçekleştirdiğini yazdı. İtalyan ekipleri Verona ve Torino’nun da istediği 23 yaşındaki genç stoperin kulübüyle 1 sezon daha mukavelesi bulunuyor. Telaffuz edilen bonservis bedeli ise 4 milyon avro civarında. Sarı kırmızılılar ise İsveçli oyuncuyu daha düşük bir rakama renklerine bağlamak için nabız yokluyor.

CİMBOM RAKİP KALEYİ BULAMIYOR

Ligde iki resmî maçı geride bırakan Galatasaray 1 galibiyet ve 1 yenilgi aldı. Deplasmanda 1-0 kazanılan Antalya maçında 13 şutta 4 isabet sağlayan sarı kırmızılılar, seyircisi önünde 1-0 kaybedilen Giresunspor mücadelesinde ise rakip kaleye toplam 14 gönderirken sadece 2’sinde kaleyi bulabildi.

İKİ YERLİ ASLAN'A İYİLEŞTİRME  VAR

Sarı kırmızılılarda yönetim takım içi dengeyi sağlamak adına ‘iyileştirmeye’ gidecek. Yeni transfer Abdülkerim Bardakcı sezonluk yaklaşık 20 milyon TL alırken Kerem Aktürkoğlu (10 milyon TL) ve Yunus Akgün (900 bin TL) çok geride kalmıştı. Dursun Özbek yönetimi, iki ismin ücretinde de düzeltme yapıp takım içi dengeyi sağlamak amacında. Bu arada G.Saray, Jesse Sekidika ile yolların ayrıldığını duyurdu.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...