Galatasaray'dan Fofana atağı

- Güncelleme:
Galatasaray'dan Fofana atağı

Spor Haberleri

Sarı kırmızılılar, Chelsea’nin 20 yaşındaki yıldız adayı için bir sezonluğuna kiralama formülünü önerecek. Oyuncu ise Şampiyonlar Ligi kozu ile ikna edilmeye çalışılacak.

YALIMCAN SARPYEL'İN HABERİ - Galatasaray transferdeki öncelikli hedefini Mauro İcardi olarak belirledi. Hem oyuncuyla hem de PSG ile kıran kırana pazarlıklar sürerken, sarı kırmızılılar bir yandan da sponsor arayışını sürdürüyor. Arap takımlarının da devreye girmesiyle milyon avrolar havada uçuşmaya başlarken, Aslan bütün imkânlarını zorluyor. Ancak Şampiyonlar Ligi ön eleme turu yaklaşırken Mustafa Muhammed’in Nantes’a gitmesi, Gomis’in takımdan ayrılması sonrası Cimbom’un elinde santrfor kalmadı.

CHELSEA DE SICAK

İcardi konusunu bir an önce çözüme kavuşturmak isteyen sarı kırmızılılar bir forvet takviyesi daha yapmak amacında. O konuda da öne çıkan isim David Datro Fofana. Chelsea’nin 20 yaşındaki yıldız adayı için devre arasında da girişimlerde bulunulmuş ancak sonuç alınamamıştı. Bu sezon sadece üç Premier Lig maçında süre alan genç golcü Ada dışına çıkmak istemese de Cimbom, Şampiyonlar Ligi vitriniyle ikna girişimlerinde bulunacak. Chelsea de oyuncuyu kiralamaya sıcak bakıyor.

İCARDİ-RASHİCA KALMALI

Galatasaray’ın çalıştırıcısı Okan Buruk, “Şampiyon olmuş takımı bozmak istemiyorum. İcardi ve Rashica’nın takımda kalması önemli. Bunun için çaba veriliyor. Önceliğimiz bu iki isim. Çünkü Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalma şansımız var. Bunu istiyoruz. Gidecek oyuncular yerine de futbolcu bakıyoruz. Erden (Timur) bey büyük uğraş veriyor” sözlerini kullandı.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...