Galatasaray'dan flaş teklif!

Galatasaray'dan flaş teklif!

SPOR Haberleri

Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dürüst, Fenerbahçe'ye yapılan saldırı nedeniyle flaş bir öneride bulundu.

Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dürüst, "Karabük maçını kazandık ama yaşanan olaylar bunun önüne geçti. Fenerbahçe camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum" dedi.

Fenerbahçe'ye yapılan saldırının Türk futbolunu ilgilendiren bir olay olduğunu söyleyen Dürüst, "Bu yüzden biz yarın Riva'daki Kulüpler Birliği Vakfı toplantısına da Galatasaray Kulübü olarak liglerin 1 hafta ertelenmesini talep edeceğiz. nbsp; Yarın bunu toplantıda dile getireceğiz. Bu takım ya da kulüp gözetmeksizin herkesin sorunudur. Rekabeti ortadan kaldırıp kamuoyuna mesaj verilmesi gerektiğini düşünüyoruz. Bu üzücü olayda can kaybı olabilirdi, buradan dersler nasihatler çıkarıp hep beraber futbola dönmeliyiz" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...