Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye sürpriz çağrı!

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye sürpriz çağrı!

SPOR Haberleri

Yönetici Necati Demirkol, Sarı-Lacivertli yönetimi "Sizi ağırlamaya hazırız. Bütün önlemleri aldık. Hiçbir sıkıntı olmaz" diyerek Arena'ya davet etti

Galatasaray yönetiminden Fenrbahçe'ye loca jesti… Sarı-Kırmızılı yönetim, 18 Ekim'deki derbide Sarı-Lacivertli mevkidaşlarına geleneksel G.Saray misafirperverliğinin en iyi örneklerinden birini sunacak. TT Arena'ya gidecek F.Bahçeli yöneticiler, G.Saray derbisini stadın en iyi bölümünden izleyecek. G.Saray yönetimi adına, F.Bahçe'ye Arena davetini ulaştıran isim Necati Demirkol oldu. F.Bahçeli yöneticilerle temasa geçen Demirkol, "Sizi TT Arena'da ağırlamaktan memnuniyet duyarız" dedi.


BÜTÜN STADI GÖRME İMKANI
Demirkol, nazik davetinde "Sizi Arena'da ağırlamaya hazırız. İstediğiniz sayıda yönetici arkadaşınız stadımıza gelebilir. Gerekli bütün önlemleri aldık. Hiçbir sıkıntı yaşanmaz. Gerekli her şey hazır" dedi. G.Saray yönetimi, F.Bahçe'ye TT Arena'yı en iyi yerden gören 200 nolu locayı ayırdı. Basın tribününün hemen altındaki loca, bütün stadı panoramik olarak görüyor. Zemine uzaklığı da ideal bir görüş imkanı sağlıyor. F.Bahçeli yöneticiler, derbiyi evlerindeki koltukta izlermiş gibi rahat seyredebilecekler.


GALATASARAY YÖNETİMİNE LİSTE GİDECEK
G.Saray'ın bu nazik davetin kabul eden F.Bahçe yönetimi, maçtan önce Sarı-Kırmızılı kulübe derbiye gidecek olan yöneticilerin isimlerini bildirecek. F.Bahçe yönetiminden 5-6 ismin TT Arena'da G.Saray'ın konuğu olması bekleniyor. 25 Ekim'deki G.Saray olağanüstü genel kurulu nedeniyle Sarı-Kırmızılı idareciler, yönetici olarak son derbilerine çıkacak. Derbi vesilesiyle F.Bahçeli yöneticiler de G.Saraylı mevkidaşlarıyla vedalaşma fırsatı da bulacak. Akşam

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...