Galatasaray'dan derbi zaferine prim

Galatasaray'dan derbi zaferine prim

SPOR Haberleri

Ezeli rakibi Fenerbahçe'yi eksik kadrosuyla Abdi İpekçi'de mağlup eden Galatasaray Liv Hospital'ın oyuncularına yönetim kurulundan prim jesti geldi

Galatasaray Kulübü Basketboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ural Aküzüm, dün gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında, "Yönetim Kurulu olarak 6 kişiyle Fenerbahçe'yi deviren erkek basketbol takımımıza özel prim verilmesini kararlaştırdık" dedi.


Ural Aküzüm konuyla ilgili yaptığı açıklamada, şunları söyledi: "Erkek basketbol takımı tarihi bir zafer kazandı. Takıma takviye konusu şube olarak gündemimizde yer alıyor. Ergin hoca ile transfer konusunda çalışıyoruz" şeklinde konuştu.


Galatasaray Odeabank'ın Fenerbahçe deplasmanında bu akşam oynayacağı Kadınlar Eurolegue çeyrek final karşılaşmasına da değinen Aküzüm, "Yönetim olarak Kadıköy'e gidiyoruz. Galatasaray çıktığı her maçta favoridir. Kızlarımız galip gelecektir" açıklamalarında bulundu.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...