Galatasaray'dan bekle, bitir taktiği

Galatasaray'dan bekle, bitir taktiği
SPOR Haberleri

Forvete Icardi, savunmaya Olsen ve sol beke de Amavi düşünülüyor. Aslan, Avrupa’da transfer döneminin 1’inde bitmesini avantaja çevirmek istiyor

YALIMCAN SARPYEL

Şampiyonluk parolasıyla sezona başlayan ve önemli takviyeler yapan Galatasaray, yeni isimler için çalışma içerisinde. Sarı kırmızılılarda geçtiğimiz gün yapılan zirvede teknik direktör Okan Buruk sol bek, stoper ve forvet bölgelerine isimler istemişti. Aslan’ın golcü listesinin zirvesinde uzun süredir Mauro Icardi ismi yer alıyor. PSG ile 8 milyonluk maaşının ödenmesi konusunda pazarlıklar sürerken Cimbom 3 milyon avronun üzerine çıkmıyor.

ZAMANI İYİ KULLANACAK!

Defans bölgesine düşünülen isim ise Gent forması giyen Hanche Olsen. Cimbom, Norveçli oyuncunun  3 milyon avroluk bonservisini indirmenin derdinde. Aanholt’un düşük performansı sonrası başlayan sol bek arayışında ise Jordan Amavi ön planda. Marsilya ile pazarlıklar devam ederken, Aslan bu takviyeyi 2-3 milyon avroya bitirmek istiyor. Avrupa’da transfer döneminin kapanması sonrası Cimbom’un 1 haftalık zaman avantajı bulunuyor.

MAYISLAR GALATASARAY'IN

G.Saray Başkanı Dursun Özbek, takımın durumunu iyi bulduğunu söyleyerek, “Bazı bölgelerde uyum problemi var ama kısa sürede aşılacaktır. Önümüzdeki haftalarda daha iyi olacağız. Şampiyonlukta en önemli favori olarak Galatasaray’ı görüyorum. Mayıslar Galatasaray’ındır” dedi.


 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...