Galatasaray'dan ayrılıp tüm ücretini iade etti

Düzenleyen:
Galatasaray'dan ayrılıp tüm ücretini iade etti

SPOR Haberleri

ABD'li pivot Bernard James, babasının rahatsızlığı sebebiyle ülkesine dönerek Galatasaray Odeabank'tan ayrıldı. 31 yaşındaki basketbolcunun, takımla anlaştığı tarihten bu yana aldığı tüm ücreti iade ettiği bildirildi.

Sorunlar yaşadığı Joey Dorsey'yi Barcelona'ya sattıktan sonra pota altına takviye arayışına giren Galatasaray Odeabank, 11 Mart tarihinde Çin Ligi'nde Shanghai Sharks forması giyen Bernard James ile sezon sonuna dek anlaşma sağladığını açıklamıştı. ABD'li pivotun, Sarı-Kırmızılı ekip ile yollarının ayrıldığı belirtildi.

TAKIMDAN AYRILDI

NTV Spor'dan İsmail Şenol'un verdiği habere göre, babasının beyninde tümör tespit edildiği için ülkesine dönen James, Cim Bom'a veda etti.

ÜCRETİNİ İADE ETTİ

Galatasaraylı kulüp yetkilileri ile görüşen ve özür dileyen 31 yaşındaki basketbolcunun, takımla anlaştığı tarihten bu yana aldığı tüm ücreti iade ettiği dile getirildi.

 

Galatasaray'dan ayrılıp tüm ücretini iade etti
Kaynak: Fanatik

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...