Galatasaray'da yeni sezon hazırlıkları

/ Kaynak: AA
Galatasaray'da yeni sezon hazırlıkları

SPOR Haberleri  / AA

Galatasaray Futbol Takımı yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde yarın İstanbul'da toplanacak.

Galatasaray Futbol Takımı yeni sezon hazırlıkları nbsp;çerçevesinde yarın İstanbul'da toplanacak. nbsp;Florya Metin Oktay Tesisleri'nde bir araya gelecek sarı-kırmızılı nbsp;futbolcular, sağlık kontrolleri ve çeşitli performans testlerinden geçecek. nbsp;Galatasaray, 8 Temmuz Pazartesi günü hazırlık döneminin ilk etabı nbsp;için İngiltere'nin Birmingham kentine gidecek ve burada İngiltere Futbol nbsp;Federasyonu'na ait St. George's Park Ulusal Futbol Merkezi'nde kampa girecek. nbsp;İngiltere'de iki hazırlık maçı oynayacak "Cim Bom", 13 Temmuz nbsp;Cumartesi günü Swindon Town, 16 Temmuz Salı günü de Notts County ekipleriyle nbsp;karşı karşıya gelecek. nbsp;Notts County maçının ardından aynı gece İstanbul'a dönecek nbsp;Galatasaray, 21 Temmuz Pazar günü ise İzmir'de daha sonra belli olacak bir nbsp;rakiple özel karşılaşma oynayacak. nbsp;İzmir'den 22 Temmuz Pazartesi günü ikinci dönem hazırlık kampı için nbsp;Slovenya'nın Bled kentine geçecek sarı-kırmızılı ekip, 28 Temmuz Pazar gününe nbsp;kadar burada kalacak ve kampın son günü de bir hazırlık maçı yapacak. nbsp;
Galatasaray, yeni sezon öncesindeki son hazırlık kampı için 2 Ağustos nbsp;Cuma günü İngiltere'nin başkenti Londra'ya geçerek Arsenal'ın ev sahipliğindeki nbsp;Emirates Kupası'na katılacak ve burada 3 Ağustos Cumartesi günü Porto'yla, 4 nbsp;Ağustos Pazar günü de Arsenal'le karşı karşıya gelecek.
Sarı-kırmızılılar, Arsenal maçının ardından İstanbul'a dönerek, nbsp;Fenerbahçe ile 11 Ağustos Pazar günü oynayacağı TFF Süper Kupa maçının nbsp;hazırlıklarına başlayacak.
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...