Galatasaray'da Whatsapp krizi

Düzenleyen:
Galatasaray'da Whatsapp krizi

SPOR Haberleri

Dursun Özbek’i eleştiren bu isimlerin ortaya çıkmasının ardından Galatasaray’da WhatsApp grubunda olan ve olmayanların iç çekişmesi yaşanmaya başladı

Beşiktaş derbisinden mağlubiyetle ayrılarak şampiyonluk yarışında geri kalan Galatasaray’da sular durulmuyor. Başkan Dursun Özbek'in seçim kazanmasında büyük ağırlığı olan “Liseciler” derin muhalefetini artırmaya başlarken, yönetim de kendi içinde türlü türlü sorunlar ve iç çekişmeler yaşıyor. Başkan Dursun Özbek'in kardeşi Mehmet Özbek'i, Florya'ya ve futbolun başına getirmesiyle başlayan süreçte Cüneyt Tanman'ın istifası yönetimde ilk hasarı oluşturmuştu. Yönetim içindeki birçok görev paylaşımında Dursun Özbek'in öncelikle Fatih İşbecer'e birçok görevi birden yüklemesi de yine diğer yöneticilerin dışa vurulamayan tepkilerine neden olmuştu. Başkan Dursun Özbek, Yönetim Kurulu ve Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu toplantılarının dışında yöneticilerden Fatih İşbecer, Alper Namlı ve Selim Arda Üçer ile yakın çalışma içinde olması yönetimde kutuplaştırmayı da beraberinde getirdi.
Bu kez ağır eleştiriliyor
Dursun Özbek yönetiminde WhatsApp grubunda olanlar ve olmayanların gizli iç çekişmesi yaşanıyor. Bu iç çekişmeler yüzünden Dursun Özbek yönetimindeki bazı isimler tarafından akıllı telefon üzerinden mesajlaşma grubu kurulduğu ve bu gruptaki yöneticilerin diğer yöneticilere bilgi vermeden kendi aralarında konuları değerlendirdikleri, yönetime çok yakın kişiler tarafından ifşa edildi.  Yönetim kurulu içindeki aktif birçok yöneticinin dost sohbetlerinde başkan Dursun Özbek'i ağır bir üslupla eleştirdikleri de, Galatasaray yönetimine yakın birçok kulüp üyesi tarafından sıklıkla dile getiriliyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...