Galatasaray'da Ünal Aysal dönüyor iddiası

Düzenleyen:
Galatasaray'da Ünal Aysal dönüyor iddiası

SPOR Haberleri

Galatasaray'da mali genel kurul öncesi çok önemli bir iddia ortaya atıldı.

TV 360'da yayınlanan Telegol programında konuşan Serhat Ulueren, mali genel kuruldan seçim kararı çıkacağını, güven tazelemek ve kadro yenilemek isteyecek Dursun Özbek'in karşısında Ünal Aysal'ın aday olarak çıkacağını söyledi.

"NİSAN AYINDA KONGRE VAR"
Ulueren'in iddiaları şöyle: "Galatasaray Kulübü'nde 19 Mart'ta yapılacak mali genel kurulda Dursun Özbek'e karşı eleştiriler çok yoğun olursa ve Özbek'e genel kurula gitmesi yönünde eleştiriler tavan yaparsa Özbek kadrosunu yenileme anlamında bir olağanüstü genel kurula gidecek. Nisan ayında."

"ÜNAL AYSAL ADAY OLACAK"
"Şunu da öğrendim ki Ünal Aysal yeniden Galatasaray Başkan adaylığına aday olacak. Bana göre taraftarların hala sevgilisi durumunda olan, onun borçlandırmasını çok nazara almayan taraftarlar Aysal'ı istiyor. Genel Kurul da Dursun Özbek'ten ziyade Ünal Aysal'ı tercih eder. Diğer adaylar karşısında da Ünal Aysal ağır basar. Kendisini genç delikanlı gibi hissettiğini söyleyen Aysal "Bu defa gelirsem 200 milyonla geleceğim" diyor. Bu 200 milyon euro mu lira mı bilmiyoruz."

TEKNİK DİREKTÖR LUCESCU
"Aysal'ın teknik direktör olarak düşündüğü isim: Mircea Lucescu. Hatta Lucescu, Aysal için görüşme yapan Türk iş adamına 'Aysal başkan olursa, Galatasaray'a geleceğim' sözünü verdi."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...