Galatasaray'da 'transferin son günü' harekatı

Galatasaray'da 'transferin son günü' harekatı

SPOR Haberleri

Kadrosuna Chedjou ve Bruma'yı katan, Melo ve Umut'un ise bonservisini alan Galatasaray, yerli oyuncu için Erkan Zengin ve Serdar Aziz'in peşinde.

Galatasaray'da transferin son günü hareket sürüyor. Şimdiye kadar kadrosuna Bruma, Chedjou'yu katan; Melo ve Umut'un ise bonservislerini alan sarı-kırmızılılarda son hedef Serdar Aziz ile Erkan Zengin... İki oyuncu için kulüpleri Bursaspor ve Eskişehirspor ile görüşmeler devam ediyor. Serdar'ın temsilcilerinin, sarı-kırmızılı ekiple uzlaştığı ifade ediliyor. Bursaspor, Galatasaray'ın önerdiği şartları kabul ederse bugün imzalar atılabilir. nbsp;Fatih Terim'in diğer gözdesi Erkan Zengin içinse Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, "Satmayacağız" dese de Cimbom vazgeçmiyor. Yönetimin, kırmızısiyahlı kulübe bugün son bir teklif daha sunarak transfer için ısrarını sürdüreceği öğrenildi. Dün gece Erman Kılıç konusunda anlaşan taraflar bugün de Erkan için karar verebilir ve süpriz gelişmeler yaşanabilir. Terim'in Serdar ve Erkan'ı çok istediği vurgulanıyor. Öte yandan Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, Erkan Zengin için G.Saray'dan 11 milyon euro istedikleri iddialarının gerçeği yansıtmadığını söyledi. Hoşcan, "Erkan için sarı-kırmızılı yönetimle bir görüşme yaptık ancak transfer için uygun şartlar oluşmadı" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...