Galatasaray'da transfer zirvesi

Galatasaray'da transfer zirvesi

SPOR Haberleri

Galatasaray, şampiyon kadrosunu daha da güçlendirmek için transferde harekete geçiyor.

Başkan Dursun Özbek yaptığı açıklamada teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile yarın biraraya gelip transferde izleyecekleri yol haritası için görüşeceklerini açıkladı. Daha önce yaptığı konuşmalarda futboldan bir numaralı sorumlunun kendisi olacağını belirten Özbek, yönetici Cüneyt Tanman ve Hamza Hamzaoğlu ile birlikte daha güçlü bir Galatasaray oluşturmak için kolları sıvadıklarını bildirdi.

Dursun Özbek, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun transfer istediği bölgelere oyuncu tespitlerinde bulunduğunu ve bir liste hazırladığını belirtti ve Hamzaoğlu'nun isteklerini yerine getirmek için çalışma içine gireceklerinin de müjdesini verdi. Bu arada Hamza Hamzaoğlu'nun kaptan Sabri Sarıoğlu ile ilgili sözleşme yapılması isteğinin de Yönetim tarafından olumlu karşılandığı ve en kısa sürede tecrübeli oyuncu ile 2 yıllık yeni bir sözleşme yapılması yoluna gidileceği de öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...