Galatasaray'da transfer hedefi Arda Turan ve Bruma

Galatasaray'da transfer hedefi Arda Turan ve Bruma

SPOR Haberleri

Sezona Gaziantepspor galibiyeti ile başlayan Galatasaray'da transfer rotası da belirlendi. Arda Turan ve Bruma...

Sezona Gaziantepspor galibiyeti ile başlayan Galatasaray'datransfer rotası da belirlendi. Fatih Terim'in çok istediği, Atletico Madrid'in bırakmaya yanaşmadığı Arda Turan için Ünal Aysal İspanya'ya uçacak. Aysal'ın önümüzdeki günlerde Madrid'e gidip, Atletico Madrid başkanı Gil Marin ile masaya oturması bekleniyor. Atletico Madrid'in, Arda Turan için Galatasaray'dan 20 Milyon Euro talep ettiği, Aysal'ın bu rakamı çok bulduğu ve takas + para teklifini Gil Marin'e sunacağı öğrenildi. Takasta önerilecek isim ise Riera. Elmander ve Riera'nın ayrılması durumunda Bruma'yı almak isteyen sarı-kırmızılılar bu transfer için de görüşmelerini sürdürüyor. Bruma'nın kulübü ile olan sorunlarını çözmesini bekleyen Galatasaray, bu transferi de kısa sürede bitirmek istiyor.
BURAK KRİZİ ÇÖZÜLDÜ
Süper Kupa finalinde forma giyemeyen ve ardından ayrılacağı yönünde haberler çıkan Burak Yılmaz krizi de mutlu son ile bitti. Fatih Terim ile bir görüşme yapan golcü oyuncunun takımda kalacağı öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...