Galatasaray'da Tete bilmecesi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Galatasaray'da Tete bilmecesi

SPOR Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Eski kulübü Shakhtar Donetsk ile anlaşmazlık devam ediyor. Okan Buruk’un yüksek verim almaya çalıştığı sambacının devre arası satışı gündemde.

Ukrayna ile Rusya arasındaki savaş sebebiyle G.Saray’ın bonservis bedeli ödemeden aldığı Tete konusunda soru işaretleri var. Sarı kırmızılı yönetim imza attırmadan önce hukuki boyutu detaylı şekilde araştırıp anlaşma sağlarken eski kulübü Shakhtar Donetsk, Cimbom’dan yüklü miktarda (150 milyon avro) tazminat talep ediyor. İki kulüp arasındaki anlaşmazlık sürerken konu FIFA tarafından değerlendirilecek.

ARABİSTAN İHTİMALİ...

Okan Buruk, kalitesi tartışmasız olan Brezilyalıyı bütün olaylardan uzak tutup kazanma yoluna gidiyor ancak sıkıntıya düşmemek için de devre arasında satışını gündeminde tutuyor. Sarı kırmızılı kulübün tazminat olayının daha fazla can sıkmaması adına Tete için gelecek teklifleri değerlendirebileceği yazılıyor. Ukrayna basınının iddiasına göre hücum oyuncusu yüksek bedellere Suudi Arabistan’a da gidebilir.

CİMBOM'A DEV GELİR

Galatasaray, Puma ile 2024-2025 sezonunun başından itibaren geçerli olmak üzere beş yıllık sponsorluk anlaşması imzalandığını açıkladı. Sarı kırmızılı kulüp bu anlaşma çerçevesinde toplamda net 25 milyon avro tutarında sabit ödeme, sportif başarıya dayalı prim ile Puma tarafından satılacak lisanslı kulüp ürünlerinden telif alınacağını açıkladı.

BİR GOLÜ, İKİ DE ASİSTİ VAR

Güncel piyasa değeri 24 milyon avro olan 23 yaşındaki Tete’nin Galatasaray ile 2027’ye kadar mukavelesi var. Ve Brezilyalı isim sarı kırmızılı takımda 16 maçta bir gol, iki asistlik performans sergiledi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...