Galatasaray'da tehlike kapıda

Galatasaray'da tehlike kapıda

SPOR Haberleri

Yönetim gidici, maaşlar dört ay geriden geliyor ve ödeme durumu da mümkün değil. Ve takım önündeki 5 maçı en az hasarla geçmeli. Yoksa tekrar ateş hattına düşebilir.

YALIMCAN SARPYEL

Genel kuruldan çıkan idari ibrasızlık sonucunda Galatasaray camiası 30 Nisan’da seçime gidecek. Camia bir yandan yeni başkanı belirlemeye çalışırken, futbol takımı ise çok kritik bir viraja girdi. Büyük umutlarla başlanan sezonda neredeyse tek hedef kümede kalmak olarak değişti. Seçim tarihine kadar Karagümrük, Fenerbahçe, Malatya, Altay ve Sivas gibi zorlu sınavlar verecek olan Cimbom kötü senaryoda kendini ateş hattında bulabilir.

TORRENT BELİRSİZ

Burak Elmas’ın göreve getirdiği Torrent’in de geleceği belirsizliğini korurken dört aydır maaş alamayan oyuncuların da moralleri bir hayli bozuk. Genel kurulda bütçe oylaması yapılmadığı için ödemeleri donduran yönetim bir ay daha futbolcuların ücretlerini yatırmayacak. Bu zorlu süreci galibiyetlerle geçip, koltuğunu bırakmak istemeyen İspanyol teknik adam oyuncularından sahaya karakter koymalarını istedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...