Galatasaray'da stoper krizi!

Galatasaray'da stoper krizi!

SPOR Haberleri

Savunmanın ortasına hala takviye yapamayan Galatasaray'da, Mancini, Chelsea karşılaşmaları öncesi bir an önce defansa transfer yapılmasını istiyor.

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, stoper transferini bekliyor. İtalyan teknik adam, alınan bir çok oyuncuya karşın hala savunmanın ortasına takviye yapılmamasından dolayı sıkıntı yaşıyor. Transfer döneminin bitmesine birkaç gün kala Galatasaray'ın çalışmaları devam ediyor. Yönetim, Mancini'nin istediği stoper transferini gerçekleştirmek için yoğun bir çaba sarfediyor.

ARAYIŞLAR İTALYA'DA
Araştırmalarını Serie A'da yoğunlaştıran Galatasaray, önce Inter'de forma giyen Ranocchia'yı kiralamak istedi. Ancak İtalyan savunmacının 6 ay için 2.5 milyon euro istemesi transferin önündeki en büyük engel olarak öne çıktı.

Rotayı Cagliari'de forma giyen Astori'ye çeviren sarı kırmızılı ekip, çalışmalarını da bu yönde hızlandırdı.

ÖNCELİK ASTORI
Başkan Ünal Aysal, "Astori şu an önceliğimiz. Ranocchia ikinci planda" diyerek bir anlamda transfer seyrini gözler önüne serdi.

GÜNDEM DEVLER LİGİ
Süper Lig'de ikinci yarının başlamasına karşın hala savunmaya istediği takviye yapılmayan Roberto Mancini, bir yandan da Şampiyonlar Ligi'ni düşünüyor.

Ayrılan ve transfer edilen bir çok oyuncuyla birlikte adeta yeni bir takıma dönüşen Galatasaray'da İtalyan teknik adam, 26 şubat ve 18 mart'ta oynanacak Chelsea karşılaşmaları öncesi bir an önce defansa transfer yapılmasını istiyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...