Galatasaray'da son dakika gelişmesi! Mbaye Diagne ile yollar ayrılıyor

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Galatasaray'da son dakika gelişmesi! Mbaye Diagne ile yollar ayrılıyor

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Galatasaray'da Mbaye Diagne ile yollar ayrılıyor... 2018-19 sezonunun devre arasında 10 milyon euroya Kasımpaşa'dan transfer edilen Senegalli golcü için şampiyonluk sonrası 3 milyon euro da bonus ödenmişti. Tartışılan golcü Avusturya kampından ayrıldı, yeni takımıyla görüşmelere başladı.

Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk'un da kadroda düşünmediği Senegalli forvet Mbaye Diagne, Avusturya kampından ayrıldı. Diagne, Fatih Karagümrük'le temas halinde. 

2018-19 sezonunun devre arasında 10 milyon euroya Kasımpaşa'dan transfer edilen Senegalli golcü için şampiyonluk sonrası 3 milyon euro da bonus ödenmişti. 30 yaşındaki santrfor, sonrasında Club Brugge ve West Bromwich gibi takımlarda kiralık olarak forma giydi 

Kasımpaşa'daki etkili performansıyla Galatasaray'a transfer olam Diagne, Süper Lig'de çıktığı 78 karşılaşmada 53 gol atarken 7 de asiste imza attı.

3. HAZIRLIK MAÇI BUGÜN

Galatasaray, Avusturya kampındaki üçüncü maçını bugün Çekya'nın Sigma Olomouc ekibiyle yapacak.

Profertil Arena Hartberg'de oynanacak müsabaka TSİ 20.00'de başlayacak.

Sarı-kırmızılı ekip, kamptaki ilk hazırlık maçında Avusturya'nın Sturm Graz ekibine 2-1, ikinci maçında Macaristan'ın MOL Fehervar takımına 1-0 yenilmişti.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...