Galatasaray'da Sneijder şoku! Parası ödenmeyince...

/ Kaynak: AA
Galatasaray'da Sneijder şoku!  Parası ödenmeyince...

SPOR Haberleri  / AA

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Sneijder'e son haftalarda ödeme yapılmadığı, oyuncunun FIFA'ya başvurarak sözleşmesini iptal edebileceği ileri sürüldü.

Hollanda basınından De Telegraaf gazetesinde yer alan haberde, sarı-kırmızılılarla sözleşmesi 2016'da dolacak Sneijder'in, kulüpten 1 milyon avro alacağının bulunduğu ve futbolcunun, kontrat süresi dolmadan takımdan ayrılabileceği iddia edildi. Gazeteye konuşan Hollandalı futbolcu, "Kulüpten alacağım olduğu doğru. Galatasaray, finansal sorunu çözmek için çalışıyor" dedi.

Bu durumu dert etmediğini ve Hollanda'nın 2016 Avrupa Şampiyonası elemelerinde oynayacağı grup maçlarına yoğunlaştığını vurgulayan Sneijder, "Menajerim Galatasaray yönetimi ile iletişim halinde ve soruna çözüm arıyorlar" ifadesini kullandı.

'SÖZLEŞMESİNİ FESHEDEBİLİR'
Haberde, Sneijder'in FIFA'ya başvurarak sözleşmesini iptal edebileceği ve bonservisini eline alarak istediği takımla sözleşme imzalayabileceği belirtilirken, Galatasaray'ın Bosna Hersekli eski oyuncusu Izet Hajrovic'in de benzer bir şekilde kulüple sözleşmesini feshederek Werder Bremen'in yolunu tuttuğu hatırlatıldı.

SNEIJDER İDDİALARINI MENAJERLİK ŞİRKETİ DOĞRULADI

Wesley Sneijder'in menajerlik şirketi iddiaları doğruladı ve tepkisini dile getirdi. Şirket konu hakkında yaptığı açıklamada hayalkırıklığı yaşadıklarını belirttikten sonra şunları söyledi: "Önce 3 yıllık sözleşme teklif ediliyor şimdi ise paramızı almak için mücadele etmek zorunda kalıyoruz. Bize verilen onca sözün ardından Wesley'e bu şekilde davranıldığı için hayal kırıklığı içindeyiz" diyen menajerlik firması yetkilileri, Sneijder'ın Galatasaray'ı çok sevdiğini ancak bunları hak etmediğini belirttiler." (NTVSpor

BONSERVİSİNE 7.5 MİLYON EURO ÖDENDİ
Galatasaray, 29 yaşındaki Wesley Sneijder'i 2013 yılının Ocak ayında İtalya'nın Inter takımından transfer etti. Bonservisi için 7.5 milyon Euro ödenen ve 3.5 yıllık sözleşme imzalanan Hollandalı futbolcuya, geldiği ilk sezon için 2 milyon Euro, sonraki sezonlar için de 3 milyon 200 bin Euro garanti para ve maç başı 25 bin Euro veriliyor. Galatasaray ayrıca, Hollandalı futbolcuya 3.9 milyon Euro imza parasını 3 eşit taksitte ödüyor.

RIBERY VE HAJROVIC PARASIZLIK YÜZÜNDEN KAÇMIŞTI

Galatasaray daha önce de parasını ödeyemediği için Frank Ribery ve İzet Hajrovic'i elinden kaçırmıştı. Sarı kırmızılı kulüp en kısa sürede tedbir almadığı taktirde, sadece bonservisine 7.5 milyon Euro ödediği Sneijder'i de kaybedebilir.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...