Galatasaray'da Semih sıkıntısı

Galatasaray'da Semih sıkıntısı

SPOR Haberleri

Milli Takım'da yaşadığı sakatlık nedeniyle kadrodan çıkarılan Semih'in 13 Eylül'deki Eskişehirspor maçında forma giymesinin çok zor olduğu belirtildi.

Sarı-kırmızılı ekipte defansın önemli isimlerinden Semih'in yokluğunda teknik direktör Cesare Prandelli stoperde Hakan Balta'yı oynatmayı düşünüyor.


Prandelli'nin Semih hakkında bilgi aldığı ve son durumuna İstanbul'da yapılacak kontrollerden sonra bakılacağı öğrenildi. Maç gününe kadar tedavisi sürecek olan milli futbolcu için son kararı Prandelli verecek. Semih'in yoğun maç takvimi düşünülerek riske edilmeyebileceği belirtildi.


Bu arada sol dizinden sakatlanan Hamit Altıntop'un durumu iyiye gidiyor. Tecrübeli futbolcunun önümüzdeki günlerde takımla birlikte çalışmalara başlaması bekleniyor. Hamit'in antrenmandaki performansına göre ilk 18'de yer alıp almayacağına karar verilecek. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...